O οίκος Yves Saint Laurent Beauty παρουσιάζει με υπερηφάνεια τη νέα, έντονη παραλλαγή του εμβληματικού του αρώματος: το Y EAU DE PARFUM INTENSE.

Εξαιρετικά δροσερό. Έντονα αισθησιακό. Ένα ξυλώδες fougère που ενισχύει την υπογραφή του Y, παρουσιάζοντας μια νέα συμφωνία του εμβληματικού αρώματος που αντιπαραβάλλει δροσερές, αρωματικές νότες Μπλε Κεδρόμηλων και Λεβάντας Diva με σέξι Πατσουλί και έντονο Ξύλο Κέδρου, σε ένα βαθύ γαλάζιο μπουκάλι.

Tο Y EAU DE PARFUM INTENSE σε παρακινεί να μοιραστείς το πάθος σου. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο cool από το να μοιράζεσαι όσα σε παθιάζουν.

Η ΔΙΑΘΕΣΗ. ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ.

Το Y EAU DE PARFUM INTENSE εκφράζει μια συναρπαστική στιγμή της ιστορίας του άνδρα Y, τον οποίο ενσαρκώνει ο χαρισματικός ambassador του Y, Lenny Kravitz. Ένας ατρόμητος εξερευνητής που τολμά να ζει με τους δικούς του κανόνες, ένας βαθιά ειλικρινής καλλιτέχνης που ζει για να φτιάχνει μουσική.

Το παν είναι η στιγμή που απελευθερώνεις τη δημιουργική σου ενέργεια. Και μοιράζεσαι τις ιδέες, τα χαρίσματα και το πάθος σου με τον κόσμο. Βιώνοντας την ένταση αυτής της επαφής, όπως ένας ροκ σταρ που πηγαίνει από το στούντιο στη σκηνή, για να μοιραστεί τη μουσική του με το κοινό…

Το Y σε παρακινεί. Το Y θέτει νέες ιδέες σε εφαρμογή. Το Y σε εξελίσσει. Το Y κάνει τα όνειρά σου πραγματικότητα. Το Y ανεβάζει την έντασή σου. Το Y είναι το πάθος που μοιράζεσαι. Το Y είναι το άρωμα όσων τολμούν, ονειρεύονται και δεν το βάζουν ποτέ κάτω.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΡΟΣΕΡΟ. ΕΝΤΟΝΑ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ.

Με το Y EAU DE PARFUM INTENSE, ο Master Perfumer Dominique Ropion δίνει στο εμβληματικό ανδρικό άρωμα του YSL μια υπέροχη νέα πνοή, όπως ένας σπουδαίος μουσικός μπορεί να παίζει το ίδιο τραγούδι καθώς περνούν τα χρόνια, δίνοντάς του όμως νέα διάσταση σε κάθε ερμηνεία…

Πραγματικός ροκ σταρ στον κλάδο των αρωμάτων, ο αρωματοποιός προσφέρει μια πιο βαθιά, πιο έντονη και πιο ξυλώδη παραλλαγή της εμβληματικής σύνθεσης με τις εντυπωσιακές αντιθέσεις που δημιούργησε για πρώτη φορά το 2017. «Το Y Eau de Parfum Intense παίζει με την αντίθεση ανάμεσα σε ένα έντονο, ξυλώδες μίγμα και στις πολύ δροσερές, πικάντικες νότες κορυφής», εξηγεί ο Dominique Ropion.
Η λέξη-κλειδί για το νέο Y ήταν η αυτοπεποίθηση», «ήθελα να προβάλω τον χαρακτήρα, τη διάθεση και την κομψότητα του Y

Για να κάνει το Y πιο δροσερό, πιο αισθησιακό και πιο έντονο από ποτέ, ο Master Perfumer διαφοροποίησε ελαφρώς την ισορροπία και τις αναλογίες των συστατικών και προσέθεσε νέες, εξαιρετικές πρώτες ύλες που παράγονται για τον Yves Saint Laurent.

Η επιτομή της οσφρητικής δροσιάς, το τονωτικό & πικάντικο αιθέριο έλαιο Μπλε Κεδρόμηλων ανοίγει το Y EAU DE PARFUM INTENSE με μια έκρηξη φρεσκάδας που ταιριάζει με την ζωηρότητα του χαρακτηριστικού τζίντζερ του Y και την ευωδιά ενός φρεσκοσιδερωμένου T-shirt που αναδίδουν οι αλδεΰδες. Δροσερές πτυχές που παραπέμπουν σε πεύκο προαναγγέλλουν την ξυλώδη πλευρά που χαρακτηρίζει αυτήν τη νέα, γεμάτη ακατέργαστη ενέργεια, εκδοχή.

Μετά τις αρωματικές νότες Μπλε Κέδρου, αναδύεται μια εξαιρετική ποιότητα Λεβάντας Diva από την Προβηγκία που παράγεται ειδικά για τον YSL, έτσι ώστε να αναδεικνύονται οι πιο δροσερές, πιο σαγηνευτικές πτυχές του άνθους. Η αντίθεση ανάμεσα στη δροσιά και στον αισθησιασμό του αρώματος ολοκληρώνεται από τους συμπρωταγωνιστές της λεβάντας: την καρδιά Γερανιού Μαδαγασκάρης με τη δροσερή, χλοερή αύρα, και την καρδιά Φασκόμηλου από τη Γαλλική Προβηγκία με την αρωματική, κεχριμπαρένια ζεστασιά.

Ένα νέο συστατικό διατηρεί τον βαθύ ήχο του μπάσου, υποστηρίζοντας την ένταση και τη μεγάλη διάρκεια του Y EAU DE PARFUM INTENSE. Το Πατσουλί είναι η κατεξοχήν νότα της ροκ διάθεσης αλλά, στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Dominique Ropion δεν χρησιμοποίησε οποιοδήποτε είδος πατσουλί. Η ποιότητα που εντείνει την αντίθεση ανάμεσα στη δροσιά και στον αισθησιασμό της αρχικής σύνθεσης του Y είναι ένα μοναδικά ξυλώδες, πλούσιο αιθέριο έλαιο από το Μπαλί που παράγεται ειδικά για τον YSL.
Η βελτιστοποιημένη ένταση του Ελαίου Κεδρόξυλου και η αρχέγονη δύναμη του Ελαίου Καπνιστού Βετιβέρ, δίνουν βαθύτερο νόημα στην αρωματική εμπειρία.

Όπως ένα τέλειο, εθιστικό τραγούδι που αποτυπώνεται στο νου από την πρώτη στιγμή, το Y EAU DE PARFUM INTENSE έχει ενισχυμένο αρωματικό ίχνος που διαρκεί όλη την ημέρα με μία μόνο εφαρμογή.
Η έντασή του είναι μοναδική. Κι αυτό αποτελεί εξ ορισμού την πεμπτουσία του coolness.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟ YSL.

Αποτελώντας μια δροσερή, τολμηρή εκδοχή ενός εμβληματικού ανδρικού στυλ, το Y EAU DE PARFUM INTENSE δημιουργείται από κορυφαίας ποιότητας συστατικά που παράγονται για τον Yves Saint Laurent.
Σε αυτή την ειδικά σχεδιασμένη παλέτα, τα βασικά φυσικά συστατικά του αρώματος αποδομήθηκαν και στη συνέχεια αναδομήθηκαν με προηγμένες τεχνικές, για να απελευθερωθεί η πεμπτουσία τους.

ΚΑΡΔΙΑ ΛΕΒΑΝΤΑΣ DIVA Γαλλίας

Μια νέα ποικιλία που αναπτύχθηκε για την αρωματική της φρεσκάδα, η Λεβάντα Diva καλλιεργείται σε ορεινές περιοχές της Προβηγκίας με χαμηλό υψόμετρο. Είναι βιώσιμης προμήθειας και εντάσσεται σε ένα πρόγραμμα που προωθεί την επιστροφή των καλλιεργειών λεβάντας στη Γαλλία. Η καρδιά Λεβάντας Diva, μια πιο δροσερή, πιο λουλουδάτη έκφανση του αιθέριου ελαίου, παράγεται αποκλειστικά για τον οίκο.

 ΚΑΡΔΙΑ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟΥ Προβηγκίας

Έντονα αρωματικό, το φασκόμηλο αναδίδει δροσερούς βοτανικούς τόνους. Οι σοδειές που χρησιμοποιεί ο οίκος YSL καλλιεργούνται στην Προβηγκία στο πλαίσιο ενός προγράμματος βιώσιμων πηγών. Η καρδιά φασκόμηλου που παράγεται για τον οίκο YSL αποκαλύπτει τον μοναδικό αισθησιασμό των κεχριμπαρένιων τόνων του, ο οποίος ενισχύεται με μια αρωματική λουλουδάτη πνοή.

ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΠΑΤΣΟΥΛΙ από το Μπαλί

Το πατσουλί που δημιουργείται για τον YSL καλλιεργείται με παραδοσιακές μεθόδους στις ηφαιστειογενείς περιοχές Bangli και Gianyar του Μπαλί. Προέρχεται από βιώσιμες πηγές και έχει λάβει την πιστοποίηση
«For Life». Οι βελτιστοποιημένες παράμετροι απόσταξης, σε συνδυασμό με τα ειδικά χαρακτηριστικά του terroir, δίνουν ένα αιθέριο έλαιο χωρίς τις φυσικές νότες καμφοράς του φυτού. Οι ξυλώδεις, γήινες και υγρές πτυχές αυτού του Ελαίου Πατσουλί από το Μπαλί προσφέρουν βάθος και αισθησιασμό στα αρώματα.

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ. ΔΗΛΩΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ & ΚΟΜΨΟΤΗΤΑΣ.

Ο κώδικας της δροσιάς. Το χρώμα της νύχτας, της μπλουζ, του ανεπιτήδευτου, της κομψότητας… Με το Y EAU DE PARFUM INTENSE, το εμβληματικό μπουκάλι που δημιούργησε η Suzanne Dalton για τον YSL αποκτά μια νέα τολμηρή διάσταση. Ένα ημιδιάφανο, βαθύ μπλε της νύχτας που υπογραμμίζει τη φρεσκάδα και την ένταση του αρώματος που περιέχει, αιχμαλωτίζοντας το φως στις αντανακλάσεις του.

Σαν τολμηρό υπερμέγεθες ροκ κόσμημα, το φωτεινό ασημί Y διατρέχει το τετραγωνισμένο μπουκάλι και τονίζει τη λοξή εγκοπή πάνω στο γυαλί – ένα τεχνολογικό επίτευγμα που μετατρέπει το εμβληματικό μπουκάλι σε ένα εντυπωσιακό, πολυπόθητο κομμάτι design.

Ταξίδεψε στο μπλε. Γιατί όχι; Το μπλε είσαι εσύ στην πιο δυναμική εκδοχή σου.

 Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ.

«Τα πάντα στη ζωή είναι καλύτερα όταν τα μοιράζεσαι. Η αγάπη. Το γέλιο. Η τέχνη. Η ευγνωμοσύνη.
Ζωή σημαίνει σχέσεις. Ζωή σημαίνει να μοιράζεσαι. Πιστεύω ότι ως άνθρωποι, όλοι ζούμε για αυτή την επαφή

Lenny Kravitz

Η νέα ψηφιακή καμπάνια του Y EAU DE PARFUM INTENSE αποτυπώνει τον ambassador του Y,
Lenny Kravitz, σε μια κατεξοχήν στιγμή ενός ροκ σταρ, την ώρα που βρίσκεται στο stage. Λουσμένη από ένα βαθύ μπλε φως, η ατμόσφαιρα είναι ονειρική, καθώς ο θρυλικός μουσικός παίζει διάφορα μουσικά όργανα στην εισαγωγή του ύμνου του Y, του «Are You Gonna Go My Way». Δείχνει το εκπληκτικό εύρος του Lenny Kravitz ως μουσικού – «παίζω πολλά μουσικά όργανα, οπότε μπορώ να εκφράζομαι πιο ολοκληρωμένα και πιο γλαφυρά», εξηγεί.

Στη διάρκεια αυτών των λίγων δευτερολέπτων απόλυτης συγκέντρωσης, είναι μόνος του, το μόνο που ακούγεται είναι ο ήχος των οργάνων. Πλάνο στον Lenny που αρωματίζεται με το Y EAU DE PARFUM INTENSE. Ξαφνικά, το πλήθος αρχίζει να χειροκροτεί και να ουρλιάζει, οι μπλε προβολείς λάμπουν πάνω στη σκηνή, και ο Lenny τραγουδά. Μοιράζεται το πάθος του για τη μουσική. Η καθαρή ένταση της ερμηνείας του ηλεκτρίζει το κοινό, δημιουργώντας μια σύνδεση που είναι εξίσου ισχυρή με τις δυνάμεις της φύσης. Ο σταρ σηκώνει τα χέρια του, σχηματίζοντας με το σώμα του ένα τέλειο Y… «Το πάθος σου γίνεται πιο έντονο όταν το μοιράζεσαι», λέει, κοιτάζοντας τον φακό και το κοινό, ενσαρκώνοντας το απόλυτο coolness πίσω από τα μαύρα γυαλιά του.

Η έντυπη καμπάνια που φέρει την υπογραφή του Anton Tammi απαθανατίζει τον ροκ σταρ στο stage, πιο cool και πιο σέξι από ποτέ. Ένας πραγματικός ήρωας της κιθάρας που μοιράζεται το πάθος του.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ Y

Όπως ο Lenny Kravitz, ο ambassador του Y, δίνει νέα διάσταση στα τραγούδια του μέσα από διαφορετικές ερμηνείες, έτσι και ο Master Perfumer Dominique Ropion δίνει νέα διάσταση στο πνεύμα του Y με κάθε νέα εντυπωσιακή παραλλαγή του αρώματος. Καθεμία με τη δική της μοναδική ένταση. Αλλά πάντα με την ίδια ισχυρή ταυτότητα: την ένταση ανάμεσα στο «καθαρό» και στο σέξι. Στο εμβληματικό και στο προκλητικό. Στο μαύρο και στο λευκό.

Το Y EAU DE TOILETTE επιστρέφει στις ρίζες του Y: κυριαρχεί η αντίθεση ανάμεσα στην αρωματική καρδιά δροσερού Γερανιού Μαδαγασκάρης και στη δροσερή καρδιά Λεβάντας Diva Προβηγκίας, μια σέξι Συμφωνία Άμβρας και το Έλαιο Κεδρόξυλου. Πολύ δροσερό. Έντονα σέξι. Η φρεσκάδα δεν ήταν ποτέ τόσο σέξι.

Το Y EAU DE PARFUM είναι ένα παιχνίδι με το φως και τη σκιά. Το εμβληματικό άρωμα συνδυάζει αισθησιακά ξύλα με Φασκόμηλο και Γεράνι, αναδίδοντας ένα αρωματικό ίχνος μεγάλης διάρκειας που αποπνέει αυτοπεποίθηση και αδρεναλίνη. Πολύ «καθαρό». Έντονα αρρενωπό. Το άρωμα της επιτυχίας.

Το ΝΕΟ Y EAU DE PARFUM INTENSE ενισχύει τη χαρακτηριστική αντίθεση του Y ανάμεσα στη δροσιά και στον αισθησιασμό, εμπλουτίζοντας το μίγμα με τονωτικά Μπλε Κεδρόμηλα. Η δροσερή Καρδιά Λεβάντας Diva από την Προβηγκία και το Αρωματικό Φασκόμηλο παραχωρούν τη θέση τους σε μια πληθωρική δόση κομψού Πατσουλί από το Μπαλί. Εξαιρετικά δροσερό. Έντονα αισθησιακό. Ενίσχυσε το Y σου.

Το Y LE PARFUM συνδυάζει τη μοναδικά πλούσια, βελούδινη υφή της καρδιάς Λεβάντας Diva και της καρδιάς Λεβαντίνης Γαλλίας με καρδιά Κεδρόξυλου Βιρτζίνιας, την πιο βαθιά, πιο συνειρμική και πιο αισθησιακή αρωματική έκφανση του ξύλου. Πολύ αναζωογονητικό. Έντονα «ακατέργαστο». Γιατί όχι;

Διαθέσιμο στα πολυκαταστήματα ERA, ERA Beauty online και κατάστημα Glow Beauty στο Mall of Cyprus Λευκωσία.